HTML

Comenius project

In 2008 we started a Comenius Multilateral Project (Life long learning programme). The title is: Waste as a Tool of Imagination- Unprofessional Reuse.

Friss topikok

Linkblog

2009.01.22. 02:10 Comenius

The Czech School's Ecokodex

Petra's summary about the competition:

 There was a school competiton in our school at the beginning of January- we were looking for a school ecokodex. All classes prepared their own class ecocodexes and all students and teachers voted for the best one. And we have it! Now we want to make it a bit bigger and put it in our entrance hall. By the way – ecocodex means some rules how to behave in our school, how to treat the litter and so on. In the photos you can see some of the ecocodexes. The winner is the one with colourful hands.

Petra összegzése a versenyről:

Január elején iskolai versenyt tartottunk, a cél ökokódex létrehozása volt. Minden osztály elkészítette a saját ökokódexét és a legjobbat a tanárok és a diákok közösen szavazták meg. Szóval megvan! Most egy kissé nagyobb formátumban szeretnénk elkészíteni és kitenni a bejárathoz. Egyébként az ökokódex irányadó szabályokat tartalmaz például az iskolai viselkedést vagy a hulladékkezelést illetően. A fotókon néhány pályamunka látható. A győztes az amelyiken a színes kezek vannak.

Excellent works! Congratulation to the winners!

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://comenius.blog.hu/api/trackback/id/tr50894810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása